Aktuelt

Automatisk avlufter

Fri luft har en tendens til å samle seg på de høyeste punktene i et anlegg og er helt naturlig i større bygg. Allikevel er det viktig med ned tapping. I denne prosessen er det svært viktig å fjerne luften hurtig og effektivt. Med en avlufter er dette fullt mulig.

Hos oss i Nor-Shunt AS finner du toppavlufter fra ViraTop. En toppavlufter sitt formål er å fylle opp og avlufte ditt anlegg. Samtidig som man gjør de høyeste punktene i rørsystemet luftfritt i tillegg til å forhindre luftlommer. 

Fordelene du får med ViraTop avlufter 

· På grunn av den spesielle ventilkonstruksjonen vil ventilen lukkes fullstendig hver gang. 

· Det spesielle ventilsetet er meget solid. 

· De solide flottørene har en kjerne av kunststoff og kan derfor ikke sprekke. 

· Den store avstanden til vannflaten (minst 40mm) forhindrer forurensing av ventilen. Slik forurensing er en av hovedårsakene til lekkasjer. 

· ½″-anslutning forhindrer pipette effekten. Monteres på ½″ kuleventil som stenges når anlegget er kommet i drift. 

· Et komplett leveringsprogram, egnet for ulike trykk og temperaturer. 

· Eksepsjonell garanti.

Vi har 30 års erfaring med smuss og luftutskilling. Leveransene våre er en miks av egen utviklede produkter og andre produkter som vi leverer og markedsfører i det Nordiske markedet. Vi har samarbeid med mange ledende aktører i markedet, det være seg leverandører, rørleggere eller entreprenører.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Nor-Shunt AS dersom du har spørsmål vedørende vår avlufter.