Kundereferanser

Tilbakemeldinger fra kunder

Bravida Arendal

Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, med spesialområdene: sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. Ved hjelp av
Nor-Shunt har vi unngått store belastningsstopper i bemanningen på bygget, noe som har spart oss mye tid. Dette er tid vi heller kan benytte bedre på annen produksjon, og dermed øke fortjenesten. Det var også et enkelt valg å gå for Nor-Shunt da vi kjenner til prisene, og på den måten reduserte den økonomiske risikoen.

-Daniel Nersten Vollane, Prosjektleder

Erling Olsen AS

Erling Olsen er et rørleggerfirma på Sørlandet. Vi kjøper som regel rørventiler fra Nor-Shunt. Ronny og Nor-Shunt er serviceinnstilte og har alltid god levering. Dette er noe som gjør slik at vi gjentatte ganger benytter av oss Nor-Shunt sine produkter. De er konkurransedyktige på pris, samt at de besitter bred kompetanse og god kundesupport. Dette er grunnen til at vi velger dem gjentatte ganger.

-Eivind Larsen

Reidar Skagseth AS

Vi er et rørleggerfirma og fra Nor-Shunt så handler vi som regel Kombo-shunt.
Nor-Shunt tilbyr helt utmerket service gjennom systemkonstruering, produkter de tilbyr, gjennomføring og eventuell feilretting i ettertid. Med andre ord, så bistår Nor-shunt i alle ledd vi holder på med. Nor-Shunt har kompetanse, bra pris og kundesupport som gjør slik at vi ønsker å samarbeide med dem. Dette har resultert i at vi har brukt dem i flere år til ulike prosjekter. Alt fungerer utmerket og Ronny svarer kjapt når vi trenger noe.

-Joachim Skjellberg, Prosjektleder

Svein Roppen AS

Svein Roppen AS er en rørleggerbedrift, etablert i 1988. Vi leverer produkter og tjenester for VVS-markedet. Vi har hatt et forretningsforhold med Nor-Shunt i mange år og bruker dem til en rekke produkter som de leverer. Det ene produktet som skiller seg ut, er deres komplette ferdigbygde fordelerstokk med shuntgrupper. Nor-Shunt har et bredt utvalg av produkter av god kvalitet. Det som skiller Nor-Shunt fra konkurrentene, er blant annet kvalitet og pris. I tillegg til produktkvalitet er vi veldig fornøyd med både før- og ettersalgsservice. Vi vil absolutt anbefale Nor-Shunt til andre.

– Steven Kempton

Therma Industri AS

Therma Industri jobber med industriell kjøling på faktorier og meierier, iskrem, bakerier, frukt og grønnsaker for store grossister og leverandører. Vi leverer kjøle- og varmesentraler i form av industrielle varmepumper. Nor-Shunt benyttes der vi har en sekundærside som har vann, glykol og kjølemedier. Vi har brukt Nor-Shunt kjempelenge, vi har samarbeidet med dem i 25 år. Fordelene ved Nor-Shunt er service og gode produkter. De er enkle å ha med å gjøre, svarer raskt, og har kort leveringstid. Vi har god kontakt med Ronny, noe som er positivt. Til de som kunne trenge slike produkter, vil vi anbefale Nor-Shunt, noe vi også gjør til våre kunder. Skal vi benytte oss av shuntprodukter, så er det via Nor-Shunt.

Oskar Johansen AS

Vi er et rørleggerfirma og handler prefabrikkerte shuntgrupper i form av tekniske sentraler av Nor-Shunt. Dette har spart oss for mye tid i en travel periode. Etter første gang vi brukte Ronny og
Nor-Shunt var vi veldig fornøyde, og vi tenker å bruke dem videre når vi trenger deres løsninger – det ga veldig mersmak. Nor-Shunt er veldig serviceinnstilte. De er enkle å komme i kontakt med og svarer raskt. Vi vil anbefale Nor-Shunt videre til flere rørleggerfirma.

-Ole Tonny Johansen Larsen, Daglig leder

Assemblin AS

Assemblin AS er en bedrift som leverer EL, VENT og RØR. Vi bruker Nor-Shunt for beregning av treveis og toveis ventiler. Jeg har brukt dem i 2 år, mens kollegaene mine har brukt dem lengre. Fordelen av å bruke Nor-Shunt er at de leverer det de skal og vi får fornøyde kunder. For min del er grunnen til at vi velger Nor-Shunt servicen og at de virkelig setter seg inn i problemstillingen. Vi er veldig fornøyd med effektiviteten og kundebehandlingen. Jeg har heller aldri blitt sendt videre når jeg ringer inn med problemstillinger jeg måtte komme med. Om kunder ønsker å levere riktige løsninger, bør en ringe
Nor-Shunt og spørre etter Ronny. Vi vil absolutt anbefale Nor-Shunt til andre.

Aibel

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje-, gass- og havvindindustrien. Vi gir våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, bygging, modifikasjon og vedlikehold gjennom hele prosjektenes livssyklus. Aibel er totalleverandør av prosjekter og har engineering og utførelse innen alle disipliner som blant annet:

  • EIT
  • Prosess
  • Piping
  • Struktur
  • HVAC/VVS

Aibel HVAC/VVS har brukt Nor-Shunt som leverandør i prosjekter der vi har vann til kjøling/oppvarming av ventilasjonsluft. Nor-Shunt har vært en stabil leverandør for oss i større prosjekter siden 2015. Fordelen ved å bruke dem i våre prosjekter er at de leverer både standardutstyr og spesialdesignet utstyr til våre formål. Nor-Shunt tilpasser seg enkelt i forhold til kundens behov, hvor de skiller seg ut med fleksibilitet og tilpasning til kundens behov. Vi er fornøyd med at Nor-Shunt er gode til å levere på tid, kvalitet og til avtalt pris. Vi vil helt klart anbefale Nor-Shunt til andre.

– Geir Terje Hamre